Brillenglazen-Essilor-hoofd-1

Varilux brillenglazen actie: tweede paar glazen voor 149 euro

U onderneemt op een dag vaak meer activiteiten dan u denkt. Werken achter de computer, autorijden, sporten of een wandeling met de hond in de stralende zon. Bij bepaalde activiteiten en situaties kunnen uw ogen wel wat extra ondersteuning gebruiken. Varilux heeft voor iedere activiteit een speciaal multifocaal brillenglas. Zo is er de autobril voor wie veel op de weg zit, een multimediabril voor achter digitale beeldschermen of een outdoorbril voor tijdens het sporten. Uw dag vraagt om meer dan één bril en daarom komt Varilux tijdelijk met een scherp aanbod op uw tweede bril. U betaalt slechts 149 euro voor het tweede paar glazen!

3 redenen om nu te kiezen voor een tweede paar Varilux brillenglazen:


1. Scherp aanbod op uw tweede paar Varilux glazen

In de actieperiode van 22 januari t/m 25 maart 2018 profiteert u bij Brocks Brillen & Contactlenzen van korting. U betaalt slechts 149 euro voor het tweede paar brillenglazen. Wij adviseren u graag over de beste kijkoplossing voor uw ogen en levensstijl.

2. U doneert automatisch een bril via Stichting Twobillioneyes

Kiest u in de actieperiode voor een tweede paar Varilux brillenglazen? Dan doneert Essilor automatisch een bril via de Stichting Twobillioneyes. Ruim 1 miljoen mensen ter wereld hebben een bril nodig om scherp te kunnen zien, maar hebben geen toegang tot deze kijkoplossing. De stichting en Essilor zetten zich in om levens te verbeteren door het verbeteren van zicht.

3. Varilux is wereldwijd hét merk voor multifocale brillenglazen*

Het succes van de huidige Varilux brillenglazen is te danken aan meer dan 55 jaar innovaties. Essilor stelt de kijkbehoeftes van de brildrager centraal en sluit daar haar producten op aan. Varilux is dan ook het meest verkochte merk van multifocale brillenglazen wereldwijd.* 

Wilt u genieten van elk detail in uw leven? Kies dan voor de nieuwste generatie multifocale brillenglazen van Varilux. In de actieperiode van 22 januari t/m 25 maart 2018 betaalt u bij Brocks Brillen & Contactlenzen in Zundert slechts 149 euro voor uw tweede paar brillenglazen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden!

* Euromonitor, 2016 data; retailwaarde binnen de categorie merken van multifocale brillenglazen, o.b.v. verkoopprijzen.

Brillenglazen-Essilor-naast-1

Lees meer over Essilor


Top