brocks-brillen-opticien-zundert-h-team

Het team van Brocks Brillen & Contactlenzen stelt zich graag aan u voor:

Rob is eigenaar en al 30 jaar actief in de optiek- wereld. Met zijn kunde en ervaring als opticien, contactlensspecialist en optometrist controleert hij niet alleen uw ogen en contactlenzen, maar ook op oogziektes en ouderdomsverschijnselen. Natuurlijk volgt hij de laatste contactlens- ontwikkelingen op de voet. Hij weet zich staande te houden tussen de dames en wordt het hem toch druk, dan duikt hij letterlijk onder in zijn andere passie: diepzeeduiken.

 

Angelique is een gediplomeerd opticien die al vele jaren in het vak zit. Haar interesse in kledingmode en de daarbij behorende brilmode geven haar een goed inzicht in wat bij u past. Tevens is ze erg creatief wat zich vertaalt in de mooie etalages voor onze winkel. Let er maar eens op: u ziet hierin de nieuwste trends liggen.

Erna is mede-eigenaresse en duizendpoot binnen Brocks Brillen en Contactlenzen. Ze weet alles van de laatste brilmode, zorgt dat op administratief gebied alles tot in de puntjes geregeld wordt en regelt al uw ziektekosten- declaraties. En ze zet altijd haar beste beentje voor, zodat ze alweer 7 keer de Nijmeegse vierdaagse met succes heeft uitgelopen.

 

Suzanne herken je direct aan haar stralende lach en opgewekt humeur. Ze is de techneut en slijpt de mooiste brillen van Zundert. Met de nieuwste computergestuurde slijpmachine maakt ze elke bril tot een persoonlijk juweeltje. Maar door al die precisie moet ze regelmatig ontladen; dit doet ze door Mudruns te lopen en met haar honden door sloten springen en over buizen te klauteren.

Loes is een gediplomeerd opticien en contactlens- specialist. Ze heeft door haar uitgebreide ervaring altijd de juiste oplossingen binnen handbereik. Ze legt de lat hoog om voor u het beste te bereiken. Zo ook in haar vrije tijd waar ze zich volledig stort op sporten om voor de beste resultaten te gaan. We zien haar dan ook regelmatig met spierpijn op het werk verschijnen.

 

Margot is onze styliste en weet voor elk gezicht de juiste bril te vinden en kan, als de keuze soms moeilijk is, u direct op uw gemak stellen. Met haar kennis van kleuren en gezichtsvormen houdt ze rekening met alle mogelijkheden. Ook op de golfbaan komt kennis van vormen haar goed van pas maar dat helpt haar nog niet om van haar man te winnen.

Christine is gediplomeerd opticien met veel kennis en ervaring in het optiekvak. Het is voor haar een uitdaging iedereen zo comfortabel en prettig te laten genieten van een nieuwe bril. Een andere uitdaging is buurtschap Veldstraat waar ze actief is om elk jaar weer een gezellig bouwjaar te maken en een mooie wagen neer te zetten. Maar er zijn meerdere buurtschappen vertegenwoordigd binnen Brocks brillen dus er is een gezonde competitie aanwezig.


Top