Brocks Brillen & Contactlenzen, audicien in Zundert
Brocks Brillen & Contactlenzen, audicien in Zundert

Nu ook voor hooroplossingen dankzij Beter Horen

Ondanks onze naam u misschien anders laat vermoeden, kunt u bij Brocks Brillen niet alleen voor uw ogen, maar ook voor uw oren binnenstappen. Dankzij onze samenwerking met Beter Horen voorzien we u niet alleen van een oogoplossing op maat, maar zorgen we er indien nodig ook voor dat u weer goed kunt horen als u onze winkel uitstapt.

Een gehoortest afnemen

Ons gehoor is waardevol en we moeten er zuinig mee omgaan om optimaal van alles om ons heen te kunnen blijven genieten. Vroeg of laat krijgt vrijwel iedereen met gehoorverlies te maken. Toch krijgen tegenwoordig ook steeds meer jongeren last van gehoorproblemen. Bijvoorbeeld omdat ze te hard muziek luisteren of op een andere manier aan te harde geluiden worden blootgesteld. Indien dit te lang duurt of een geluid simpelweg te hard is, is dit funest voor uw gehoor. Op de lange termijn is dit van invloed op uw kwaliteit van leven. Daarom: hoe oud u ook bent, zodra u vermoedt dat uw gehoor vermindert, kunt u het beste een gehoortest laten afnemen. Stap hiervoor dankzij onze samenwerking met Beter Horen ook voor binnen bij Brocks Brillen.

Audicien van Beter Horen

Langsgaan voor een gehoortest kan soms een grote stap zijn. Bij Brocks Brillen nemen we alle tijd om u zo goed mogelijk te helpen. Robbert Dingenouts, de audicien van Beter Horen is StAr-gecertificeerd en is elke dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13:30 uur en 17:00 uur bij ons in de winkel aanwezig. De heer Dingenouts kan al uw vragen over uw gehoor beantwoorden. U gaat hierdoor uiteindelijk goed horend en met een gerust hart de deur uit. Beter Horen maak onderdeel uit van de Amplifon Groep, een internationaal concern dat de marktleider is op het gebied van hooroplossingen op maat.

Denkt u dat de kwaliteit van uw gehoor afneemt, heeft u problemen met uw huidige hoortoestel of een andere vraag? Kom dan langs bij ons in de winkel of neem contact op met Beter Horen via 076-5309150 om een afspraak te maken met de audicien.


Lees meer over hoorproducten


Top