brocks-brillen-zonnebrillen-slide-2

Voordelig een trendy zonnebril op uw sterkte

Zonnebrillen zijn eigenlijk altijd een must, of het nou warm buiten is of niet. Een zonnebril beschermt uw ogen tegen de warme zon in de lente en zomer, reflecterend asfalt in de herfst en de felle sneeuw in de winter. Én u zet er gelijk een enorm fashion statement mee. Wij bieden u nu de mogelijkheid om voordelig een trendy zonnebril op uw sterkte aan te schaffen. 

Uw ogen hebben bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen. Of u nu kiest voor modern, luxe, stoer of juist heel vrouwelijk, met de uiteenlopende merken die wij bij Brocks Brillen & Contactlenzen voor u in de winkel hebben liggen slaagt u altijd.

Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor UV-stralen. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze kinderzonnebrillen zijn ook voorzien van glazen met een goede UV-bescherming.

Loop eens bij ons binnen om onze zonnebrillen te bekijken. Onze medewerkers kunnen u ook advies geven over met welke zonnebril u echt gezien mag worden.

Kom langs in de winkel

Brocks-brillen-Artikel-afbeeldingen-Zonnebrillen

Lees meer over onze collecties


Top